Thursday, October 30, 2008

Leila Lindholms klassiska Bloody Mary

Den klassiska amerikanska drinken Bloody Mary passar fint till brunchen - eller varför inte till halloween.

Ingredienser (1 portion)
60 ml tomatjuice
30 ml vaniljvodka
30 ml citronjuice
5 droppar tabasco
1 nypa flingsalt
svartpeppar från kvarn
färskriven pepparrot
1 krm worcestershiresås

1 st selleristjälk till garnering

4 comments:

Anonymous said...

Helt rätt, en ljummen bloody mary till söndagsbrunchen. Mmmmm. Och till kaffet efter det - ett par tre flaskor rött.

Anonymous said...

ser att man kan ha tapet som underlägg när man blandar drinken också. i denna bloggen verkar det bara vara fantasin som sätter gränserna.

Mat & Interiör said...

Vad tråkigt att du inte använder kökshandduk som Leila gör, Fredrik. Jag skulle rekomendera att investera en sådan istället för tapet som underlägg!

Anonymous said...

haha bloody mary till frukost! du har lagt dig till med härliga, men farliga vanor ;)